Het wijzigen van jouw gegevens is heel simpel! Log in op jouw account en klik vervolgens op jouw profielfoto rechtsboven in het scherm. Je ziet dan een aantal kopjes waar jij je gegevens kunt wijzigen. Het is ook mogelijk om je wachtwoord en e-mailadres aan te passen. Verder is het erg belangrijk dat je de gegevens up-to-date houdt. Mocht er iets wijzigen, pas dit dan aan.

Mocht je problemen hebben met je account, dan kun je altijd even contact opnemen met YoungOnes via het contactformulier op onze site. Klik hier voor het contactformulier.