Werken via YoungOnes is volledig vrijblijvend en je kan dan ook op ieder moment je account verwijderen. Je kan jouw account verwijderen via de app, druk rechtsbovenin op jouw profielfoto en ga naar 'Account ', dan scroll je naar beneden en klik je op ´Account verwijderen´. Wanneer jouw account is verwijderd, zal je daarvan ook een bevestiging ontvangen per mail.

Daarnaast zijn we altijd erg benieuwd naar de reden voor het opzeggen van jouw account. Wij zijn nog een jong bedrijf, dus kunnen alle input gebruiken om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren!

Heb je jezelf ook ingeschreven bij de KvK of ben je in het bezit van een btw-ID en wil je helemaal stoppen met freelancen? Vergeet dan niet deze inschrijvingen ook stop te zetten. Doe je dit niet, dan verwacht de Belastingdienst dat jij nog steeds je belastingaangiftes doet, ook als je niets verdient. We raden je dan ook aan om contact op te nemen met of de KvK of de Belastingdienst om dit af te sluiten. Je kunt hier lezen welke stappen je precies dient te ondernemen.