Zorg ervoor dat je altijd inlogt via de app. Inloggen via de site is namelijk alleen mogelijk voor opdrachtgevers. Wanneer je wachtwoord het dan nog steeds niet doet, kun je op het inlogscherm aangeven dat je jouw wachtwoord bent vergeten.

Vul vervolgens jouw e-mailadres in waarmee je een account hebt bij YoungOnes en ga naar jouw mailbox. In de e-mail vind je een link waarmee je jouw wachtwoord kan resetten. Check ook altijd even jouw spambox als je niets hebt ontvangen. Je kan jouw wachtwoord zo vaak wijzigen als hoeveel je wilt.

Herkent de site jouw e-mailadres niet, of komt er geen mail binnen om je wachtwoord te wijzigen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze site. Klik hier voor het contactformulier.