Na het succesvol afronden van de in-app onboarding, ontvang jij een link om de ID-check uit te voeren. Deze ID-check wordt gedaan om te controleren of jouw identiteitsbewijs geldig is en of jij werkzaam mag zijn in Nederland. De ID-check wordt uitgevoerd door Veriff voor Nederlandse ID's en verblijfsvergunningen, of voor buitenlandse identiteitsbewijzen, door Datachecker. Beide bedrijven zijn hiervoor gecertificeerd en YoungOnes is niet in het bezit van de gegevens die door jou worden ingezonden. Op deze manier wordt jouw privacy en veiligheid gewaarborgd!