Als freelancer kun je gebruik maken van de kleineondernemersregeling (KOR). Met de KOR krijg je een btw-vrijstelling. Er wordt dan geen btw meer verwerkt op je facturen, dus de omzetbelasting komt voor jou te vervallen.

Als freelancer is het je eigen verantwoordelijkheid dit goed door te geven. Vul in de app in of je gebruik maakt van de KOR en vanaf wanneer. Let goed op de data en het jaargetal.

Heb je de verkeerde datum ingevuld waardoor je facturen niet kloppen? Dan kunnen er twee situaties ontstaan:

• Je hebt btw ontvangen, terwijl je dit niet had moeten krijgen.
  • Je hebt geen btw ontvangen, terwijl je dit wel had moeten krijgen.

In beide gevallen kun je contact met ons opnemen door het contactformulier op de site in te vullen. Klik hier voor het contactformulier.